NIEUWS

 

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen,

ik wil me afmelden voor de nieuwsbrief. 

Kaatsclub LKC steunt Akwadaa Aseda!

94 jaar historie en traditie, de miniatuur Oldehove, zilveren lepels, het koningsgedicht van Rients, Goudse pijpen, de finalesjerpen... De kaatsklassieker van het seizoen, de Oldehovedag op het terrein van LKC in Leeuwarden is wereldberoemd.


Op zondag 20 september gaat om 11.00 uur de Oldehovedag op ‘Sonnenborgh’ weer van start. De belangrijkste dag voor de hoofdklasse kaatsers. Immers, de Koning (eerste prijs) wint de zilveren Oldehove. Iedere kaatser wil deze prijs graag op zijn naam hebben staan.

Naast het winnende trio ontvangen de 2e en 3e prijswinnaars de fel begeerde zilveren lepels, aangeboden door Wolter&Dros Installatiebedrijf en juwelier Kramer uit Franeker.

 

Kaatsen is leuk, maar nòg leuker wordt het wanneer de organisatie een deel van de verloting aan het goede doel schenkt. 30% van de opbrengst gaat naar drie goede doelen: de stichting Baobab die zich inzet voor Gambia, naar een project in Sierra Leone en naar… Onze stichting Akwadaa Aseda! Namens het bestuur bedanken we LKC en met name voorzitter Sieds Rienks van harte voor deze bijzondere geste!

Sonnenborgh staat zondag een beetje in het teken van Afrika 

 

Nieuwsarchief

Sponsoren