NIEUWS

 

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen,

ik wil me afmelden voor de nieuwsbrief. 

Steun onze WK ACTIE!!!!

Ghana is één van de ploegen op het WK in Zuid Afrika, het toneel waarop ook het Nederlands Elftal acteert. Natuurlijk zijn we voor Oranje, maar ook voor Ghana! Vrienden, familie, donateurs of onbekenden... Iedereen kan meedoen aan onze WK-actie! Voor elke goal die Ghana op het WK maakt, zet u een bepaald bedrag in. Bijvoorbeeld: u geeft aan dat u 5 euro per goal betaalt, Ghana maakt er op het WK 5, dan maakt u 25 euro over op giro 3127817. Het is dus vergelijkbaar met een sponsorloop. Op dit moment zijn er al 125 mensen die meedoen, maar we hebben nog veel meer sponsors nodig! Vul het formulier op deze website in. Klik daarvoor op het Oranje blokje met de tekst: Doe mee aan de WK-Aktie! Dat staat links boven, onder het kopje nieuws.

Let op! Als u ook aangeeft wie volgens u de finale van het WK gaat spelen en wat de uitslag na 90 minuten voetbal is, maakt u kans op een GRATIS WEEKEND PARIJS voor twee personen, aangeboden door Reisburo Internoord in Leeuwarden. Het beste reisburo van ons land!

Doe mee, vul het antwoordformulier in en mail het ons retour! Wie weet gaat u straks naar Parijs!!!

IN DE MEDIA!!!!! 

Ook de media is inmiddels op de hoogte van onze WK actie! Zo was er een interview met Omrop Fryslân radio en stond er o.a. een mooi artikel in het Friesch Dagblad, de Huis aan Huis, Actief, de Telegraaf en op diverse websites!

Nieuwsarchief

Sponsoren