NIEUWS

 

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen,

ik wil me afmelden voor de nieuwsbrief. 

Akwadaa Aseda krijgt webshop!

Met ingang van 1 mei 2011 maakt Ayo Giftshop onderdeel uit van de stichting Akwadaa Aseda. Dat betekent dat onze stichting voortaan een eigen webshop heeft met African Art.  De producten worden uiteraard met winst verkocht en komen ten goede aan onze projecten.

De webshop wordt gerund door twee HBO-verpleegkundigen, Fenna Westra en Albertine Visbeek, afkomstig uit Friesland. Zij verzorgen de inkoop en verkoop. De producten zijn afkomstig van het Art Centre in Accra. Denk aan djembees, maskers, kleding, tassen, sieraden, houtsnijwerk etc. De producten worden niet alleen via de website verkocht, maar ook op markten/evenementen. Zo zijn Fenna en Albertine op 5 mei te vinden op het Befrijdingsfestival in Leeuwarden. Op die manier maken ze automatisch ook promotie voor onze stichting en werken aan de naamsbekendheid van Akwadaa Aseda!

De webshop is op dit moment nog te vinden via www.ayogiftshop.nl maar zal straks ook op deze website te vinden zijn. We houden u op de hoogte, maar zijn erg blij met de komst van Albertine en Fenna. Van harte welkom!!

Fenna en Albertine verkopen prachtige producten!!

Op 5 mei in Leeuwarden. Koop en steun onze stichting!!

Nieuwsarchief

Sponsoren