NIEUWS

 

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen,

ik wil me afmelden voor de nieuwsbrief. 

Actie voor Akwadaa!!

 Hoi Ondernemers…

Mag ik even jullie aandacht?
De Stichting Akwadaa Aseda - dat betekent namens de kinderen bedankt! - bouwt in New Akrade, een klein plaatsje in Ghana, een half overdekte markt. Een soort van winkelcentrum met zo’n 35 winkeltjes. Na 7 jaar van keihard ploeteren, nadert de markt nu zijn eindfase. Verscheidene ondernemers hebben zich daar al gevestigd, zoals een schoenmaker, een apotheek, een kapper, een bouwbedrijf, een installateur en een kledingzaak. Om de markt af te bouwen, vragen we ondernemers om een sponsorbijdrage. We willen de winkeltjes graag laten sponsoren door boven elke zaak een reclamebord te hangen. Een bord van de ondernemers uit Friesland, uit Nederland! Ondernemers helpen ondernemers: dat is de gedachte! Op dat bod komen dus jouw logo en www adres te staan en de tekst: ‘sponsored by’.

Geef de kinderen in Afrika een mooie toekomst!
De opbrengst wordt gebruikt om de markt af te bouwen. Is de markt eenmaal gerealiseerd, dan vragen we elk jaar een bescheiden huur van de winkeliers. Met dat geld gaan we weer nieuwe goede doelen op touw zetten! Denk aan het bouwen van een nieuwe school, een dokterswacht met apotheek, het opzetten van een tehuis voor gehandicapte kinderen of we zorgen er voor dat arme kinderen eindelijk naar school kunnen. Al het geld komt dus ten goede aan de kinderen in Ghana, om zo een mooie toekomst voor hen te realiseren!

Mooie reclame
Mijn vraag is: wil je mij helpen om de markt af te bouwen door een reclamebord te sponsoren? Dat kost slechts 175 euro (of meer, wat je maar geven wil). Dit geld is volledig aftrekbaar van de belasting, je krijgt een factuur van onze stichting, een foto dat het bord daadwerkelijk geplaatst is (mooi voor de website of andere publicatie) en je laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent.

Doe mee!
Zeg ‘ja’! Stuur je logo op (alfred@alfredlehmann.nl) en maak 175 euro (of meer) over op:
NL 09 INGB 0003 127 817 t.n.v. Akwadaa Aseda

Ik hoop op je medewerking!

Bedankt,
Alfred Lehmann, voorzitter stichting Akwadaa Aseda
Telefoon: 06-53978078Nieuwsarchief

Sponsoren