NIEUWS

 

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen,

ik wil me afmelden voor de nieuwsbrief. 

Aquadisco bv SPORT voor Ghana!

LEEUWARDEN - bv SPORT organiseert op vrijdag 20 februari een spetterende aquadisco van 19.00 - 21.00 uur in zwembad de Blauwe Golf. Het thema is dan: ‘Knuffel Pyjama Party’. Bij inlevering van een knuffelbeest krijgt iedereen tussen de 5 en 14 jaar gratis toegang tot de aquadisco. Zoek dus een knuffelbeest uit, trek je pyjama aan en kom op 20 februari naar zwembad de Blauwe Golf.

Zwemmen in je pyjama...

De ingezamelde knuffels zijn bestemd voor kinderen in Ghana. De Stichting Akwadaa Aseda uit Leeuwarden, o.a. bekend van het tv-programma De Reünie, gepresenteerd door Rob Kamphues, neemt de knuffels mee naar West Afrika en zorgt dat ze een goede bestemming krijgen. In 2007 heeft bv SPORT ook een soortgelijke disco georganiseerd. Dit leverde maar liefst 578 knuffels op voor weeskinderen in Roemenië en Albanië.

De aquadisco wordt overigens elke 14 dagen op de vrijdagavond gehouden. Naast de nieuwste muziek, flitsende dj's, dansende badmeesters en spetterende activiteiten, wordt er iedere keer een ander thema bedacht. Meer informatie over de aquadisco vind je op de site www.bvsport.nl, meer informatie over de stichting op www.akwadaa.nl

Nieuwsarchief

Sponsoren